Šokoladiniai bliūdukai
Jums reikės Jūsų mėgstamo šokolado, mažų balionėlių, skardos, vonelės su karštu vandeniu.
Prisipūskite tiek balionų, kiek planuojate daryti indelių. Ištirpinkite karštoje vandens vonelėje šokoladą. Šaukštą šokolado pilkite ant skardos ir palaukite kol pradės stingti. Tai bus pagrindas Jūsų indeliui. Balioną panardinkite į karštą šokoladą iki pusės. Dėkite ant šokoladinio pagrindo ir leiskite atvėsti. Šiek tiek sudėtingesnis ir gražesnis variantas - jei šokoladą pilsite šaukštu išgaudama ažūrinius raštus.
Rekomenduojame Jūsų šventei:
Kai visi balionai sudėti ir jau atvėsę, susprogdinkite juos adatėle ir atsargiai išimkite. Liks šokoladiniai indeliai. Į juos galite dėti ką tik norite: vaisius, grietinėlę, ledus, sausainukus, zefyriukus...
Vietoj baliono galite naudoti bliūdelį ir foliją. Bliūdelį apverskite. Apdenkite jį folija. Pilkite šokoladą. Kai šis sustings, blūdelį nuimkite, o foliją atsargiai išlupkite. Skanaus .