20 įdarų lavašui

Čia pateikiame įdarų lavašui sąrašėlį. Toks užkandis ne tik greitai padaromas, bet ir skanus bei puikiai tinka bet kokiai šventei. Savo įdarus, kurie čia nepaminėti, būtinai parašykite komentaruose :
Rekomenduojame Jūsų šventei:
- Pakelis krabų lazdelių, pora skiltelių česnako, virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris, petražolės, majonezas.
- Pakelis varškės, druskos, petražolių, pora skiltelių česnako, keli šaukštai majonezo.
- Pakelis varškės, druskos, petražolių, pora skiltelių česnako, tarkuoto fermentinio sūrio, kubeliais pjaustytas raugintas agurkas.
- Kepti grybai su svogūnais ir petražolėmis, pakelis tepamo sūrelio. Jei norite aštresnio skonio, įpjaustykite marinuotų agurkų.
- Lašišos, šviežio agurko, žalumynų (prieskoninių žolelių).
- Balto varškės sūrio, sutrupinto rankomis, tarkuotų morkų, majonezo, prieskoninių žolelių.
- Žuvies konservai aliejuje, tarkuotas fermentinis sūris, petražolės.
- Ryžiai, kiaušinis ir majonezas su žolelėmis.
- Kubeliais supjaustytas kumpis ir kietas sūris (tiks parmezanas ar Džiugo sūris), tarkuoto agurko, česnako skiltelė, majonezo.
- Trinti virti kiaušiniai, tarkuotos morkos, rūkyta dešra, majonezas.
- Burokine tarka sutarkuoti agurkas ir morka, griežinėliais pjaustyta rūkyta dešra arba mėsa, petražolės, majonezas.
- Kepta jautiena, tarkuotas kietasis sūris, raudonieji svogūnai, saldžioji paprika.
- Pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnas ir saldžioji paprika, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių, kubeliais pjaustyta kepta vištiena, šviežio pomidoro griežinėliai, česnako skiltelė ir majonezas.
- Tarkuotų morkų, tarkuotų burokėlių, česnako skiltelė, smulkintų graikinių riešutų sauja, majonezas.
- Kepti grybai su svogūnais, tarkuotas fermentinis sūris, virtų kiaušinių, šviežių prieskoninių žolelių.
- Smulkiai pjaustyti aliejuje pakepinti svogūnai, česnakai, paprikos, baklažanai, pomidorai. Viską sutrinti iki pastos blenderiu.
- Sviestas, virtos, nuluptos krevetės, pora susmulkintų česnako skiltelių.
- Krabų lazdelės, virti kiaušiniai, fermentinis sūris, majonezo, žalumynų.
- Varškė, smulkiai pjaustyti svogūnai ir česnakai, raudona paprika – viską sumaišyti iki tepamos košės konsistensijos.
- Keptos vištienos kepenėlės, pipirai, keli šaukštai riebios grietinėlės – viską sumalti blenderiu iki piure. Paskaninti druska, pipirais, žalumynais. Pašildyti ir tepti šiltą masę.